Home Tíðindir Hoyvíkssáttmálin verður endurskoðaður

Hoyvíkssáttmálin verður endurskoðaður

by OML

Sunnudagin 21. august var árligi ráðharrafundurin í Hoyvíksráðnum, har uttanríkisráðharrarnir í Føroyum og Íslandi hittast at viðgera mál viðvíkjandi Hoyvíkssáttmálanum.

Á fundinum vóru ráðharrarnir, Poul Michelsen og Lilju Alfreðsdóttir samd um, at hóast góða samstarvið millum londini, er tíðin komin at endurskoða Hoyvíkssáttmálan við atliti til, hvussu størri javnvág fæst í handilssamstarvið millum londini. Tí varð avtalað, at embætisfólk úr londunum báðum fara undir at gjøgnumganga sáttmálan, nú 10 ár eru liðin síðan hann kom í gildi. Úrslitið av arbeiðinum skal verða ein felags frágreiðing, ið verður løgd fyri ráðharrarnar.

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.