Home Tíðindir Ógvusligt terror álop í Paris

Ógvusligt terror álop í Paris

by OML

Í kvøld fríggjakvøld tann 13.11.2015 vóru fleiri ógvuslig terrorálop ymsa staðni í Paris. DR2.DK sigur at fleiri enn 100 fólk eru deyð. Franska løgreglan jagstrar fleiri terroristar. Grensurnar í Fraklandi eru stongdar og landi er í undantaksstøðu.

Miðbýurin í Paris er merktur av at tað hava verið einar 6 til 7 terrorhendingar. Tveir sjálvmorðsbombufólk hava dripið nógv fólk. Umframt hetta hevur ein bumbuspreinging eisini dripið fleir fólk. Terroristar hava eisini tikið fleir gislar í einum Teatrið og eisini har sigst at nógv fólk eru deyð og eru eisini nakrir terroristar skotnir har. Rokna verður við at talan er um víðgongdar islamistar í eru partar av onkrum terrornetverkið.

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.