Home TíðindirÚtland Ikki øktur terror vandi í Noreg eftir terror í Paris

Ikki øktur terror vandi í Noreg eftir terror í Paris

by OML

Norska Trygdartænastan hjá Løgregluni sigur í tíðindaskrivið í dag at vandin fyri terror ikki er øktur í Noreg og meta teir framhaldandi um hóttanir mótið Noreg og norskum áhugamálum. Tú kanst lesa tíðindaskriv her:

Terrorhendelsene i Paris

Det foreligger ingen informasjon som knytter angrepene eller gjerningspersonene til Norge. I trusselvurderingen fra Felles kontraterrorsenter (FKTS) i oktober vurderer vi det som mulig at det vil forekomme forsøk på terrorangrep i Norge. Trusler og oppfordringer fra blant annet ISIL kan påvirke enkeltpersoner eller små grupper til å gjennomføre terrorangrep. Denne vurderingen gjelder fortsatt. En viktig oppgave er å fortsette å følge med på ekstreme miljøer i Norge. Vi vurderer fortløpende om situasjonen påvirker Norge eller norske interesser.

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.