Home TíðindirÚtland Fundur um donsku maritimu vinnuna

Fundur um donsku maritimu vinnuna

by OML

Her kanst tú lesa hvat Danmarks Rederiforening skrivar um komandi ráðstevnuna um Det Blá Danamrk.

Konferencen den 26. november, som bliver åbnet af erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen, sætter fokus på, hvordan Det Blå Danmark klarer sig globalt i den maritime verden, og hvordan vækstpotentialet kan sikres gennem uddannelse og forskning. Politiske faktorer vil blive belyst, som har indflydelse på Det Blå Danmark i mange år fremover.

Det er 5. gang, Danmarks Rederiforening, i samarbejde med CO-industri og Danske Maritime, afholder en maritim konference, hvor Det Blå Danmarks styrker bliver fremhævet og diskuteret, og som skal medvirke til at skabe de helt rigtige vækstbetingelser i erhvervet for hele landet.

 

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen vil åbne konferencen. Herefter vil formanden for Danmarks Rederiforening, Claus V. Hemmingsen, tale om udsigter for dansk skibsfart i global konkurrence.

Derudover vil der være indlæg fra adm. direktør Morten Vestergaard fra Vestergaard marine Service A/S og COO Hans Schneider fra A2Sea A/S.

 

BIMCO er repræsenteret ved Chief Shipping Analyst Peter Sand, som vil give en status for global skibsfart og skibsbygning.

 

Der vil også være indlæg fra Henrik Sornn-Friese, lektor på CBS Maritime og Henrik Carlsen, institutdirektør på DTU Mekanik.

 

Konferencen afsluttes med en paneldebat af folketingspolitikere fra forskellige partier, som vil diskutere, hvordan vi sikrer blå vækst i hele Danmark.

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.