Fundur um donsku maritimu vinnuna

Her kanst tú lesa hvat Danmarks Rederiforening skrivar um komandi ráðstevnuna um Det Blá Danamrk.

Konferencen den 26. november, som bliver åbnet af erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen, sætter fokus på, hvordan Det Blå Danmark klarer sig globalt i den maritime verden, og hvordan vækstpotentialet kan sikres gennem uddannelse og forskning. Politiske faktorer vil blive belyst, som har indflydelse på Det Blå Danmark i mange år fremover.

Det er 5. gang, Danmarks Rederiforening, i samarbejde med CO-industri og Danske Maritime, afholder en maritim konference, hvor Det Blå Danmarks styrker bliver fremhævet og diskuteret, og som skal medvirke til at skabe de helt rigtige vækstbetingelser i erhvervet for hele landet.

 

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen vil åbne konferencen. Herefter vil formanden for Danmarks Rederiforening, Claus V. Hemmingsen, tale om udsigter for dansk skibsfart i global konkurrence.

Derudover vil der være indlæg fra adm. direktør Morten Vestergaard fra Vestergaard marine Service A/S og COO Hans Schneider fra A2Sea A/S.

 

BIMCO er repræsenteret ved Chief Shipping Analyst Peter Sand, som vil give en status for global skibsfart og skibsbygning.

 

Der vil også være indlæg fra Henrik Sornn-Friese, lektor på CBS Maritime og Henrik Carlsen, institutdirektør på DTU Mekanik.

 

Konferencen afsluttes med en paneldebat af folketingspolitikere fra forskellige partier, som vil diskutere, hvordan vi sikrer blå vækst i hele Danmark.