“Jan Müller sum oljuambasadørur” ?

JanMuller24-fo

Neyðugt at fáa gongd á aftur oljuleiting við Føroyar. Vit hava sum land nýtt nógva tíð og orku uppá hesa verkætlan, nevniliga at finna olju við Føroyar. Eftir at almenna umsitingin hevur nýtt nógvar milliónir krónir tey seinastu árini og nógva umsiting er neyðugt at fáa oljuinntøkur til samfelagið.

Tí er besta boðið at seta navnframa Jan Müller í alment starv sum “olju ambasadør” Hann hevur veri við frá fyrsta degi av. Sum stjóri í FOIB hevur hann góðar kontaktir og stórt netverk, tí er upplagt at seta hann sum olju ambasadør. Hann hervur vitan visiónir og vilja og sum leysur av almennum deildum og umsiting  verður oljuambasadørurin í stóran mun leysur av almennu fyrisitingini og harvið vil hann hava størri dynamik til at viðvirka til at vit koma ígongd aftur við oljuleiting og vónandi eisini oljuútvinnan.