14 C
Munich
torsdag, oktober 21, 2021

RUSSISKA BJØRNIN BRØLAR NEYVAN TIL STUTTLEIKA

Must read

Trygdarpolitikkur í Føroyum: Russisk kjarnorkubumbuflogfør nær føroyska markinum og víðfevnt russiskt kavbátavirksemi kring Føroyar og í Norðuratlantshavi eru tekin um økta geopolitiska týdning Føroya, og at hernaðarligi russiski ágangurin er ein verulig hóttan, sum landsstýrið má taka í størsta álvara

Grein eftir Edmund Joensen, løgtingsmann fyri Sambandsflokkin – kelda: samband.fo

Ikki færri enn sjey stríðsflogfør úr trimum europeiskum londum vórðu týsdagin 9. februar 2017 í skundi send avstað til at møta tveimum russiskum bumbuflogførum, ið spældu við vøddunum við at flúgva nær føroyskum, bretskum, fronskum og sponskum loftrúmi. Les meira her ella á

Sí hjáløgdu tíðargrein: Russiska bjørnin brølar neyvan til stuttleika

 

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.