Home TíðindirÚtland Danski ráðharrin kannar møguleikan fyri umsitingarligum cprnumrum

Danski ráðharrin kannar møguleikan fyri umsitingarligum cprnumrum

by OML

Danski sosial- og innlendismálaráðharrin, Karen Ellemann, sigur í svari sínum til Sjúrð Skaale, fólkatingsmann, at sosial- og innlendismálaráðið er í gongd við at kanna, hvør besta loysnin er, so føroyingar, búsitandi í Føroyum, kunnu fáa atgongd til umsitingarlig cprnummur í samband við eitt nú sjúkraviðgerð ella útbúgving í Danmark.

Um føroyingar fáa atgongd til umsitingarlig cprnummur, so hevði hetta virkað til at beint burtur fleiri av teimum marknaforðingum, ið eru millum Føroyar og Danmark.  Danska sosial- og innlendismálaráðið fer í tí sambandi at seta seg í samband við viðkomandi myndugleikar í Føroyum og í Danmark.

Les alt svarið her: http://www.ft.dk/samling/20151/almdel/fæu/spm/8/svar/1314142/1618072.pdf

 

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.