Home Tíðindir Vodafone og Trygd í samstarv um at tryggja fartelefonir

Vodafone og Trygd í samstarv um at tryggja fartelefonir

by OML

Vodafone og Trygd boða í dag frá nýggjum samstarvi, sum ger tað møguligt hjá fólki, sum keypa nýggja fartelefon, at tryggja fartelefonina. Tryggingin kann stovnast við keypi av fartelefon frá Vodafone.

Tryggingar til fartelefonina er ikki ókent í útlandinum, men hetta er fyrstu ferð, at ein føroyskur fjarskiftisveitari bjóðar hendan møguleikan. Talan er um eitt ískoyti til tey rættindi, ið brúkarar hava sambært keypslógini. Um ein t.d. missir telefonina á gólv og hon gerst óvirkin, verður hon umvæld ella ein nýggj telefon latin ístaðin.

Les meira á vodafone.fo/trygging

 

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.