Home TíðindirÚtland Aftur terror í Egyptalandi

Aftur terror í Egyptalandi

by OML
Mynd: EPA/STR

Menn lupu á hotell har nógvir skandinavar halda til. Fleiri fólk særd.

9 januar lupu tveir menn við knívum á eitt hotell í einum frítðiðarøkið í Egyptalandi. Tann eini terroristurin bleiv skotin av trygdarváktum hjá løgregluni. Fleiri fólk vóru særd menn eingin lat lív undir álopinum.

epa05093922 Egyptian security personnel guard the entrance to the Bella Vista Hotel in the Red Sea resort of Hurghada, Egypt, 09 January 2016. Two Austrians and one Swede were wounded by unidentified militants who infiltrated an Egyptian Red Sea resort late 08 January, the Egyptian Interior Ministry said. Egypt has seen a wave of terrorist attacks since the army toppled Islamist President Mohammed Morsi in July 2013 following massive protests that demanded his ouster. EPA/STR

Mynd: EPA/STR Egyptian security personnel guard the entrance to the Bella Vista Hotel in the Red Sea resort of Hurghada, Egypt, 09 January 2016. Two Austrians and one Swede were wounded by unidentified militants who infiltrated an Egyptian Red Sea resort late 08 January, the Egyptian Interior Ministry said. Egypt has seen a wave of terrorist attacks since the army toppled Islamist President Mohammed Morsi in July 2013 following massive protests that demanded his ouster. EPA/STR

Myndir og kelda /epa

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.