Danska fregnartænastan skrivar, at løgreglan hevur hækka internu tilbúgvingina og at terror hóttanin framvegis verður at meta sum álvarslig. Les her hvat PET skrivar:

AKS-tilgjørd mynd24.fo

Terrortruslen mod Danmark vurderes fortsat som alvorlig

Terrorangrebet i Paris og den uafklarede situation i en række europæiske lande har medført, at dansk politi har hævet sit interne beredskabsniveau yderligere. PET har ikke ændret vurderingen af terror-truslen mod Danmark. Terrortruslen vurderes stadig som alvorlig.
– PET følger situationen meget tæt og vurderer løbende om nye hændelser og udviklingen i situationen ændrer trusselsbilledet i Danmark. Situationen giver ikke anledning til at ændre vores vurdering af terrortruslen mod Danmark, der fortsat er alvorlig, siger Finn Borch Andersen, konstitueret chef for PET.

PET – 18.11.2015