Home TíðindirÚtland Terror hóttanin móti Danmark framhaldandi høg

Terror hóttanin móti Danmark framhaldandi høg

by OML

Danska fregnartænastan skrivar, at løgreglan hevur hækka internu tilbúgvingina og at terror hóttanin framvegis verður at meta sum álvarslig. Les her hvat PET skrivar:

AKS-tilgjørd mynd24.fo

Terrortruslen mod Danmark vurderes fortsat som alvorlig

Terrorangrebet i Paris og den uafklarede situation i en række europæiske lande har medført, at dansk politi har hævet sit interne beredskabsniveau yderligere. PET har ikke ændret vurderingen af terror-truslen mod Danmark. Terrortruslen vurderes stadig som alvorlig.
– PET følger situationen meget tæt og vurderer løbende om nye hændelser og udviklingen i situationen ændrer trusselsbilledet i Danmark. Situationen giver ikke anledning til at ændre vores vurdering af terrortruslen mod Danmark, der fortsat er alvorlig, siger Finn Borch Andersen, konstitueret chef for PET.

PET – 18.11.2015

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.