Nýtt fra FRONTEX

Marknaeftirlitið skal styrkjast. Hetta skrivar marknaeftirlitsstovnurin hjá EU FRONTEX Longu nú eru fleiri enn 480.000 migrantar og flóttafólk komin til Grekenland í ár.

Her er brot á donskum ið 24.fo hevur umsett og redigera.

Frontex vil styrke sin eksisterende drift på de græske øer i Det Ægæiske Hav og vil bistå med registrering og fingeraftryk af indvandrere i græske landegrænser med Den Tidligere Jugoslaviske Republik Makedonien og Albanien. Det vil også styrke sin tilstedeværelse på Kroatiens grænse til Serbien.

“Frontex vil lancere yderligere operationer i Grækenland, Kroatien og Bulgarien til at forvalte EU ydre grænser på en mere koordineret måde. Bureauet står klar til at hjælpe EU-medlemsstaterne til at forvalte disse fortilfælde migrationsstrømme sammen, “sagde Frontex administrerende direktør Fabrice Leggeri.

Hidtil i år, har mere end 480 000 migranter ankom de græske øer i Det Ægæiske Hav.

Frontex er allerede aktivt i gennemførelsen af ​​”hotspot” i Grækenland. Dens vigtigste formål er at bane vejen for flytning af forventede asylansøgere.

Frontex havde forudset de øgede behov for yderligere aktiviteter tidligere i oktober, hvor det stillede EU-medlemsstater og Schengen-associerede lande til at stille med 775 grænsevagter, herunder 610 til operationer i Grækenland og 105 til  nye operationer på landjorden  i det vestlige Balkan. Hidtil har medlemsstaterne været enige om at yde 326 officerer.

Kelda & Mynd – FRONTEX 2015/10/26

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.