Home TíðindirÚtland Nýtt fra FRONTEX

Nýtt fra FRONTEX

by OML

Marknaeftirlitið skal styrkjast. Hetta skrivar marknaeftirlitsstovnurin hjá EU FRONTEX Longu nú eru fleiri enn 480.000 migrantar og flóttafólk komin til Grekenland í ár.

Her er brot á donskum ið 24.fo hevur umsett og redigera.

Frontex vil styrke sin eksisterende drift på de græske øer i Det Ægæiske Hav og vil bistå med registrering og fingeraftryk af indvandrere i græske landegrænser med Den Tidligere Jugoslaviske Republik Makedonien og Albanien. Det vil også styrke sin tilstedeværelse på Kroatiens grænse til Serbien.

“Frontex vil lancere yderligere operationer i Grækenland, Kroatien og Bulgarien til at forvalte EU ydre grænser på en mere koordineret måde. Bureauet står klar til at hjælpe EU-medlemsstaterne til at forvalte disse fortilfælde migrationsstrømme sammen, “sagde Frontex administrerende direktør Fabrice Leggeri.

Hidtil i år, har mere end 480 000 migranter ankom de græske øer i Det Ægæiske Hav.

Frontex er allerede aktivt i gennemførelsen af ​​”hotspot” i Grækenland. Dens vigtigste formål er at bane vejen for flytning af forventede asylansøgere.

Frontex havde forudset de øgede behov for yderligere aktiviteter tidligere i oktober, hvor det stillede EU-medlemsstater og Schengen-associerede lande til at stille med 775 grænsevagter, herunder 610 til operationer i Grækenland og 105 til  nye operationer på landjorden  i det vestlige Balkan. Hidtil har medlemsstaterne været enige om at yde 326 officerer.

Kelda & Mynd – FRONTEX 2015/10/26

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.