Home Tíðindir Fiskavøruútflutnngurin minkaður við meiri 500 milliónum krónum

Fiskavøruútflutnngurin minkaður við meiri 500 milliónum krónum

by OML

Frá januar til mei 2018 er fiskavøruútflutningurin heilar 529 mió. kr. minni enn sama tíðarskeið í 2017 Hagstovan skrivar á heimasíðuni at tað er minni innflutningur og útflutningur fyrstu fimm mánaðirnar í ár.

Fyrstu fimm mánaðirnar í ár minkaði innflutningurin við 5% í mun til sama tíðarskeið í fjør. Uttan skip og flogfør var tó ein vøkstur á 5%. Í sama tíðarskeiði minkaði útflutningurin við 12% í virði. Í nøgd minkaði útflutningurin av fiskavørum við 6%.
Dagførd og útgreinað hagtøl um útflutningin og innflutningin eru at finna í hagtalsgrunninum her.

 

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.