Home Tíðindir Vanlukkan í Saksun seinnapartin 5 juli hevur kostað eitt mannalív.

Vanlukkan í Saksun seinnapartin 5 juli hevur kostað eitt mannalív.

by OML

Fráboðan kom á alarmsentralin í dag kl. 14.36 um, at 2 persónar vóru dotnir oman stutt sunnanfyri Saksun. Teir vóru partur av einum fylgi á uml. 10 fólk, og av higartil ókendari orsøk duttu 2 mans – uml. 40 og 80 ára aldur – einar 10 metrar niður í eina gjógv – Svínagjógv.

Tað er grýtið í gjónni, og fekk tann yngri so mikið stóran skaða av fallinum, at hann varð staðfestur deyður við komuna á Landssjúkrahúsið. Tann eldri hevur eisini fingið álvarsliga skaða, og er til viðgerðar á Landssjúkrahúsinum.

Av tí at politiið ikki hevur fingið staðfest, um tey avvarandi eru kunnaði, ynskir politiið ikki at lýsa umstøðurnar nærri fyribils.

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.