Home Fólk & Samfelag Vatn & kloakk messa í Danmark

Vatn & kloakk messa í Danmark

by OML

Í vikuni vóru fleiri umboð fyri kommunur og ráðgevarar á stórari messu í Danmark. Ferðalagið úr Føroyum var samskipað av KJ og var hetta eitt sera gott tiltak siga fólk í vóru við á messuni.

Tað eru serliga fólk í ráðgeva og sum selja vørur innan vatn og kloakk í vitja messuna. Frá kommununum eru tað fólk í arbeiða innan spillivatnsætlan og vatnverk v.m. í eru á hesari messuni. Við í ferðalagnum vóru umboð frá KJ og úr Eysturkommunu, Fuglafjarðar kommunu, Klaksvíkar kommunu. Eisini var Tórshavnar kommuna við á messuni.

 

 

 

Hetta skrivar teknologisk.dk á heimasíðuni um dagarnar:

Rørcenterdagene 2017

Vi har en stor forventning om, at Rørcenterdagene den 14. og 15. juni 2017 bliver lige så stor en succes, som de var i 2015, som hidtil var den største udstilling af afløbsprodukter nogensinde i Teknologisk Instituts historie. Vi har pt. udsolgt af stande og 109 udstillere har sikret sig en plads.

De første Rørcenterdage blev afholdt i 1985 og siden da er Rørcenterdagene blevet en fast tradition i den danske vand- og afløbsbranche.

Trailere fra Rørcenterdagene 2015. Trailer 1  og trailer 2

Begivenheden finder sted hvert andet år. Sideløbende med udstillingen bliver der afholdt faglige konferencer om aktuelle afløbstekniske emner. Emnerne er ikke fastlagt endnu, men vi forventer at en del af konferencerne i 2017 sikkert kommer til at handle om det meget skiftende klima og store regnskyl specielt med den megen fokus, der er på netop det område nu.

Rørcenterdagene er vores største begivenhed, og vi er sikre på, det bliver to meget spændende dage, som vi ser frem til, fordi vi møder vores kunder på en lidt uformel måde og får styrket vores netværk til forhandlere, producenter og andre kunder, siger centerchef Ulrik Hindsberger fra Teknologisk Instituts Rørcenter.

Besøg på udstillingen er gratis. Udstillingen er åben fra kl. 10-16 begge dage.

 

 

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.