Kaos við innlæting av sjálvuppgavum

Fíggjarmálaráðið

Borgarar kæra sína neyð nú sjálvuppgavan skal latast inn. Fólk í hava firma ella leiga eina íbúð út eru í døpurhuga tí tey ikki finna kotir til borgaragluggan ella duga at gera talgildu sjálvuppgávuna í skal inni á borgaraglugganum.

Tey í ráðgeva vinnurekandi øtast og vísa á, at tað er alt ov trupult hjá smærri vinnurekandi nú alt skal digitaliserast og øll skulu minnast til kotur í man bert nýtir 1 ferð um árið nevniliga til at lata sjálvuppgávuna inn.

Hevur borgari leiga íbúðina út so skal hetta sjálvandi setast á sjálvuppgávuna, men tað ber ikki til at broyta loyniorið og skal hetta sendast við posta so tað er ikki hjá lønmóttakaranum og vinnurekandi í eiga firma fyrrenn freistin er farðin at lata sjálvuppgávuna inn.

Greinin verður dagførd ….

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.