Home Fólk & Samfelag Kaos við innlæting av sjálvuppgavum

Kaos við innlæting av sjálvuppgavum

by OML

Borgarar kæra sína neyð nú sjálvuppgavan skal latast inn. Fólk í hava firma ella leiga eina íbúð út eru í døpurhuga tí tey ikki finna kotir til borgaragluggan ella duga at gera talgildu sjálvuppgávuna í skal inni á borgaraglugganum.

Tey í ráðgeva vinnurekandi øtast og vísa á, at tað er alt ov trupult hjá smærri vinnurekandi nú alt skal digitaliserast og øll skulu minnast til kotur í man bert nýtir 1 ferð um árið nevniliga til at lata sjálvuppgávuna inn.

Hevur borgari leiga íbúðina út so skal hetta sjálvandi setast á sjálvuppgávuna, men tað ber ikki til at broyta loyniorið og skal hetta sendast við posta so tað er ikki hjá lønmóttakaranum og vinnurekandi í eiga firma fyrrenn freistin er farðin at lata sjálvuppgávuna inn.

Greinin verður dagførd ….

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.