Home Fólk & Samfelag Mítt lív við tónleikinum

Mítt lív við tónleikinum

by OML

Vestmenningurin, Ólavur Højgaard, við tí gyltu røddini er á tónleikaferð saman við fleiri av sínum bestu tónleikafylgisveinum! Byrjanin hevur verið sera góð, sigur Ólavur, vit hava havt tvær útseldar konsertir í Tórshavn.

Leygarkvøldið 18.mars er Klaksvíkin fyri stavn, har konsert verður í Spaniastovu kl 22. www.atgongumerki.fo

Tónleikurin, sum spældur verður, er alt frá kendum sangum sum “Eg siti so eina” til spildurnýtt, enn ikki útgivið, tilfar.

Allar góðar kreftir eru savnaðar við tí fyri eyga, at fáa eina framúr løtu. Einir tveir tímar við øllum teimum kendastu hittunum: ”Ró”, ”So ganga míni ár”, ”Motormani”, ”Tær løturnar”, ”Tá eg …droymi”, ”Leygarkvøld í Havn”, krúddaðir við øðrum gimsteinum úr “kistuni” hjá tónasmiðinum.

Fyrsta útgávan hjá Ólavi var við Vestmonnum í 1983. Hetta var legendariska útgávan, ”Brot”(LP-pláta og kassettuband), ið mann teljast millum mest seldu útgávur í Føroyum yvirhøvur. Onkur slagari av fløguni ”Úr Vestmanna til Nashville”, innspæld í sjálvum Country-høvuðsstaðnum, verður eisini at hoyra.

Saman við Ólavi hetta forkunnuga kvøld verða m.a. vinirnir úr Vestmonnum: Niels Olsen, Jógvan Í Toftum og Martin Joensen, sum saman við Ólavi gjørdi sálmin ”Uttan teg” alment kendan. Umframt teir luttaka Holgar Jacobsen og Milson Zachariasen.

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.