Teldusníkar gera um seg

Tað sær út til at teldusníkar royna at stjala konto upplýsingar frá Føroyskum teldupost adressum.

Ein brúkari í brúkar teldupostskipanina hjá olivant.fo hevur fingið ein sera løgnan teldupost, sum sæst á myndini omanfyri. Vit hava tosa við teldukønan persón sum sigur,  at tað sannlíkt eru teldusníkar í royna at fáa Brúkaranavn og adgangskotu til føroyskar teldupost kontur hjá Føroya Tele.

Sum tað sæst á teldupostinum so er hann ikki væl málsliga samansettur.

Tá ein brúkari hevur fingið tílíkan teldupost, so kann roknast við at hetta ikki er eindømið og at aðrir brúkarar av teldu postskipanini hjá olivant.fo eisini hava móttikið hendan løgnan teldupostin, sum sjálvandi ikki er frá Føroya Tele og tí skulu brúkarar sjálvandi síggja burtur frá hesum telduposti og ikki svar hesum telduposti.

22-12-2016 24.fo