3.9 C
New York
søndag, januar 24, 2021
Home Fólk & Samfelag NEVNDIN AFTURVALD Í RFF

NEVNDIN AFTURVALD Í RFF

Fríggjadagin 8. apríl hevði Ráðið fyri Ferðslutrygd ársfund í Perluni í havn, har kommunur og aðrir limir møttu til fundar. Nevndin varð øll afturvald, meðan nýggir varalimir vórðu valdir.

Á myndini: Jákup av Skarði, nevndarlimur (Føroya Lærarafelag), Viviann Johansen, varalimur (Trygd), Kári Thorsteinsson, nevndarformaður (løgreglumaður), Ingunn Eiriksdóttir, nevndalimur (Tórshavnar kommuna), Eiler Fagreklett, nevndarlimur (Tryggingarfelagið Føroyar), Lovisa Glerfoss, varalimur (Vága kommuna), Brynhild Høgnadóttir, stjóri í RFF, Armgarð Steinhólm, nærsformaður (Landsverk) og Mikkel Heide Frandsen, varalimur (Landsverk).

 

- Advertisment -

Most Popular

Dj Dark – Chill Vibes

Seneste kommentarer