Home Fólk & Samfelag BankNordik rindar fyri hækkandi útreiðslur hjá kundunum í Danmark

BankNordik rindar fyri hækkandi útreiðslur hjá kundunum í Danmark

by OML

BankNordik.dk skrivar í dag á heimasíðuni at tey “imødekomme kunders merudgifter”

Her er brot frá heimasíðu bankans:

Bidragsstigninger: BankNordik imødekommer kunders merudgifter

“Fortsat attraktive og konkurrencedygtige produkter til boligfinansiering
I BankNordik ser vi det blandt vores fornemste opgaver altid at kunne tilbyde attraktive og konkurrencedygtige løsninger til vores trofaste og loyale kunder, der har vist os den tillid at samle deres bankforretninger hos os. Derfor iværksætter banken tre tiltag for at imødekomme de merudgifter, som nogle kunder vil opleve i forbindelse med deres realkreditlån.
BankNordik tilbagebetaler sin andel af bidragsstigningerne til kunderne
Til kunder, som er berørt af de ændrede bidragssatser, tilbagebetaler BankNordik halvdelen af den kommende prisstigning. Det svarer til den andel, som ifølge Totalkredit samarbejdet ville være tilfaldet BankNordik i forbindelse med prisændringen. Tilbagebetalingen omfatter kunder i kundeprogrammerne Nordik360+, Nordik360Premium og Private Banking, dog undtaget kunder med F1- og F2-lån, og vil som minimum gælde frem til 1. juli 2017.
Gebyrfri låneomlægning
Alle kunder med F1-, F2-, F3 eller F4-lån, der ønsker at omlægge deres bestående realkreditlån, kan frem til udgangen af 2016 foretage denne låneomlægning uden det sædvanlige lånesagsgebyr til banken.

Tilbagebetaling på halvdelen af bidragsstigningerne er foreløbig fastsat til at gælde til 1. juli 2017. For at være omfattet af tilbagebetalingen skal kunden have et Totalkreditlån optaget gennem banken, som er omfattet af de ændrede bidragssatser pr. 1. juli 2016. F1- og F2-lån er dog undtaget tilbagebetalingen. Kunden skal være omfattet af bankens kundeprogrammer Nordik360+, Nordik360Premium eller Private Banking.

Tiltagene gælder såvel eksisterende som nye kunder.”

Tú kanst lesa teirra kunnin í fullari longd her
Kelda: banknordik.dk – 08-03-2016
Viðmerking 24.FO. Sum vit skilja tað, so ávirkar hetta ikki viðskiftafólk hjá BankNordik í Føroyum.

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.