Home Tíðindir Aliumsitingin flytir til Havnar

Aliumsitingin flytir til Havnar

by OML

Heilsufrøðiliga Starvsstovan hevur tikið avgerð um at flyta aliumsitingina úr Vági til Havnar. Høvuðsorsøkin til hesa broyting er, at staðsetingin í Vági ber í sær nógv eyka samskifti og harvið eyka arbeiði í mun til, at umsitingin liggur í Havn.

Leiðslan á Heilsufrøðiligu Starvsstovuni hevur tikið avgerð um, at aliumsitingin, sum hevur ligið í Vági síðani 2010, í komandi ári flytir til Havnar.

At umstingin verður flutt til høvuðsstaðin skal síggjast í ljósinum av, at hetta fer at skapa munandi betri grundarlag fyri fakligum og umsitingarligum samvirkanarárini, ið fer at effektivisera myndugleikavirksemið við føroysku aliumstingini.

– Í høvuðsstaðnum hava øll, ið hava beinleiðis myndugleikasamband við alivinnuna sín arbeiðsstað. Eitt nú Uttanríkis- og Vinnumálaráðið, landsdjóralæknin, eftirlitsfólk- og embætisdjóralænar á Heilsufrøðiligu starvsstovuni, eins og undirritaði sum leiðari fyri stovnin, sigur Bárður Enni, stjóri á Heilsufrøðiligu Starvsstovuni.

Starvsfólkinum á aliumsitingini stendur í boði at halda fram í starvinum, eftir at umsitingin verður flutt úr Vági á høvuðsskrivstovuna hjá Heilsufrøðiligu Starvsstovuni á Smyrilsvegi 7 í Havn.

Stjórin á Heilsufrøðiligu Starvsstovuni hevur kunnað avvarðandi landsstýrismann, Poul Michelsen, um ætlaðu flytingina.

Ætlanin er at fremja flytinginia 1. februar 2016.

Vinarliga

Bárður Enni, stjóri

 

Tilvildarlig mynd: aling savnsmynd 24.fo

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.