Home Fólk & Samfelag Frælsi at siga sína hugsan

Frælsi at siga sína hugsan

by OML

Í røðu míni á landsfundinum hjá fólkaflokkinum farna vikuskifti nam eg við eitt nógv umrøtt og aktuelt evni í seinastuni. Hetta við frælsinum ella manglinum uppá sama hjá okkum føroyingum at fara  útum bøgarðarnar.  Hetta serliga eftir at ferðavinnan tók dik á seg.

Landsfundurin hjá fólkaflokkinum er avgjørt rætta staðið at koma við slíkum  hugsanum. Tað er har vit skulu kjakast, eisini  um viðkvom evnir, har vit ikki eru samd. Fólkaflokkurin er ein frælslyntur flokkur.
Ongin skal taka hetta frælsið frá mær   at koma við mínum hugsanum .  Og  slettis ikki formaðurin í Norðoya fólkafloksfelag.
Elsebeth Mercedis Gunnleygsdóttur,
løgtingslimur.

 

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.