14.8 C
Munich
fredag, oktober 15, 2021

Møgulig rentuhækking kann raka nógvar føroyingar meint

Must read

Seinastu tíðina hava bústaðartrot og høgu sethúsaprísirnir fylt lutfalsliga nógv í almenna orðaskiftinum og í fjølmiðlunum. Eitt evni, sum tó sjáldan verður viðgjørt, er tann sannroynd, at føroyingar í stóran mun hava bústaðarlán við skiftandi rentu.

Tað merkir, at ein møgulig rentuhækking kann fara at raka nógvar føroyingar, ið eiga egnan bústað, meint. Vit meta tørv vera á upplýsing um hesi viðurskifti, og tí byrja vit í dag eitt átak, sum hevur til endamáls at fáa føroyingar at endurskoða síni lánsviðurskifti, meðan rentan framvegis er lág. Eftir okkara tykki hevði tað verið gagnligt, um kikarin eisini varð settur á hetta evni í fjølmiðlunum.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.