Home Tíðindir Bjartur Nolsøe nýggjur stjóri

Bjartur Nolsøe nýggjur stjóri

by OML

Bjartur Nolsøe er settur sum stjóri fyri Íverksetarahúsið. Hann tekur við starvinum 1. desember.

61978_r_660_660Nevndin fyri Íverksetarahúsið hevur í dag sett nýggjan stjóra fyri Íverksetarahúsið.Bjartur Nolsøe er 46 ára gamal og hevur drúgvar leiðsluroyndir úr vinnulívinum í Grønlandi. Bjartur er bankalærdur og hevur tikið HD í roknskapi umframt aðrar hægri útbúgvingar. Hann hevur millum annað starvast sum vinnukundaráðgevi í Føroyum í nógv ár og sum økisstjóri hjá BankNordik í Grønlandi.– Vit eru sera fegin um, at Bjartur tekur við sum stjóri í Íverksetarahúsinum. Hann hevur nógvar royndir, sum vit meta, kunnu gagna føroyskum íverksetum, sigur Regin W. Dalsgaard, formaður í Íverksetarahúsinum.Kelda: ÍVERKSETARAHÚSIÐ – Skrivað hevur Sóley Heradóttir Hammer tann

You may also like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.